Skifter du f.eks. fra WooCommerce til Shopify eller fra Dinero til e-conomic? Så skal du oprette en ny forretning i Shine StoreSync. Det skyldes, at det ikke er muligt at skifte salgskanal eller regnskabsprogram direkte i en eksisterende forretning. Det er heller ikke muligt, at skifte fra en e-conomic aftale til en anden.
Følg derfor trinene nedenfor for at flytte din opsætning til en ny forretning i Shine StoreSync.
1. Gennemgå din nuværende opsætning
Det er vigtigt, at du gør dette, inden du fjerner dine integrationer eller opsiger din nuværende forretning.
Derfor anbefaler vi, at du først gennemgår din nuværende opsætning og noterer:
Hvordan dine automatiseringer er oprettet
Din bogføringsopsætning
Andre relevante indstillinger, der skal sættes op igen i den nye forretning
Se videoen nedenfor for at få vist, hvordan du gennemgår din nuværende opsætning:
2. Opret en ny forretning
Når du har kigget din opsætning igennem, skal du oprette en ny forretning.
Følg denne guide for at oprette den nye ekstra forretning: Tilføj ekstra forretning
Bruger du Shopify?
Hvis du benytter Shopify som salgskanal, skal du også ind i Shopify og afinstallere integrationen. Hvis det er tilfældet så følg nedenstående steps:
Log ind på din Shopify-konto.
Gå til Indstillinger nederst i venstre hjørne.
Klik på Apps og salgskanaler.
Find Shine StoreSync på listen.
Klik på de tre prikker ud for Shine Ecommerce.
Vælg Afinstaller.
3. Opsæt dine integrationer i den nye forretning
Når den nye forretning er oprettet, skal dine integrationer sættes op igen.
Gå til guiden Integrationer og følg vejledningen til at forbinde din nye salgskanal, dit regnskabsprogram og eventuelle betalingsintegrationer.
Brug den opsætning du noterede i trin 1, som udgangspunkt for den nye forretning.
4. Kontroller din nye opsætning
Inden du stopper bogføringen i din gamle forretning, bør du kontrollere, at den nye forretning er sat korrekt op.
Kontrollér blandt andet, at:
Din salgskanal er korrekt integreret
Dit regnskabsprogram er korrekt integreret
Dine betalingsintegrationer er tilsluttet
Dine automatiseringer er opsat korrekt
Din bogføringsopsætning svarer til den tidligere opsætning
5. Opsig din gamle forretning
Når du er klar til at stoppe bogføringen i din tidligere forretning, kan du opsige abonnementet.
Du kan opsige abonnementet ved at følge denne guide: Opsig abonnement